Ambisiøs oppstarts-bedrift drevet av et ungt, motivert og drevet team.

HVEM ER SPORTLER?

Vårt mål er å øke din personlige ytelse, og dermed motivere deg til å oppnå målene dine. Enten det gjelder trening, karriere eller sosialt. Våre produkter hjelper deg med å bygge opp din selvtillit innenfor trening, helse, produktivitet og får deg til å føle deg bedre hver dag.

Dagens samfunn er full av distraksjoner og informasjon. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne ditt fokus gjennom våre produkter. Følg oss for råd og inspirasjon til hvordan du kan leve en sunnere, lykkeligere og mer produktiv livsstil.

10.000+ bestillinger

Sportler et nåværende salgvolum i underkant av 100 bestillinger daglig.

Sportlers filosofi

VERDI FOR PENGENE

Kvalitetssikkret og pris-presset internasjonalt sportsutstyr. Handle med trygghet i god kvalitet, uten å brenne hull i lommeboka.

MODERNE BEDRIFT

Verdiskapning foran profitt. Vi jobber for å dekke ditt behov på den beste måten, uten å prakke på deg mer eller dyrere utstyr enn hva du trenger.

SORTIMENT I VEKST

Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder for å kunne tilby et raskt voksende, og relevant vareutvalg.

Kunde-fokusert

Å sikre gode handleopplevelser det som er aller viktigst for oss. Vi står på for å legge til rette for den beste kundeopplevelsen. Enten det gjelder gode pakke-oppdateringer underveis, eller raskt svar på dine henvendelser.

SPORTLER.NO

Epost: kontakt@sportler.no

Tlf.: (Foreløping ikke tilgjengelig)

Postboks 30
7221 Melhus

Man - Fre, 8:00 - 17:00
Lørdag, 9:00 - 17:00
Søndag, 10:00 - 16:00

RIS ELLER ROS - TA KONTAKT MED OSS!

Vi setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger, enten negativt eller positivt, og jobber stadig for å forbedre oss.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.